За Renora

Бъди сам творец на здрава, красива и млада кожа!

Историята на Renora се ражда в търсенето на перфектната козметика за лице. RENORA е създадена за всеки,който години наред, търси идеалната формула от съставки и ежедневно се изправя пред предизвикателството да открие подходящ продукт за чувствителната си кожа. За всеки,който е твърдо решен да открие своя крем, ако ли не – да го създаде. RENORA е не само иновативна, качествена и перфектна козметика, тя е нещо много повече! RENORA ти дава свободата да избираш, променяш и експериментираш, да бъдеш уникален, единствен и неповторим! Да бъдеш себе си! Продуктите на RENORA са направени единствено и само за теб,като ти предоставят правото сам да направиш това, което искаш и от което имаш нужда!

За всеки, който е твърдо решен да открие своя крем, ако ли не – да го създаде.

RENORA е качествена козметика с доказани активни съставки в съответствие с най-високите стандарти за качество. Ефективността им е клинично тествана в най-съвременните лаборатории. Направени са in vitro и in vivo тестове. Не се използват изкуствени оцветители и аромати. Продуктите и съставките не се тестват върху животни и в производството им не се използват генетично модифицирани организми.

Основният, най-необходим компонент в козметиката – водата е получена чрез специална система за пречистване. Тя действа на природния принцип на очистване на биологичната клетка – принципа на обратната осмоза. Водата се пречиства без наличието на химикали, с цел да се достави най-доброто за Вашата кожа. Консервиращата система е без парабени, гарантираща перфектна поносимост от кожата, липса на дразнение и в същото време абсолютна чистота и безопасност на продукта. В козметика RENORA се използват 100% натурални масла от екологично чисти растения, подлагани на постоянен контрол,за да се запазят витамините и да се съхранят антиоксидантните им свойства.

hydrated-skin

Всяка съставка е внимателно подбрана от нашите специалисти заради своите подхранващи, регенериращи или успокояващи свойства. Резултата е продукти с овлажняващо, антиоксидантно и облекчаващо въздействие, които създават истинско съживяващо действие върху тялото и духа. Най-голямото предимство на козметика RENORA е че е съобразена изцяло с изискванията на Вашата кожа,като й доставя това от което се нуждае,следвайки личните ви желания и препоръки. Философията на RENORA е проста: индивидуална рецепта за всеки клиент, според личните му нужди и преференции,като всички от предлаганите съставки са комбинативни помежду си, с цел бързо усвояване и максимално ефективно въздействие на продукта върху вашата кожа.