Renora Cosmetics – Изкуството да създаваш

Запознайте се с бъдещето на козметиката - Индивидуално разработени продукти за лице, изцяло според личните Ви нужди и предпочитания.

Историята на Ренора се ражда в търсенето на перфектната козметика за лице. Години наред създателката на марката се опитва да открие подходяща козметика за чувствителната си кожа. Много неуспешни опита по-късно се появява идеята за индивидуално изработен козметичен продукт – крем за лице с няколко на брой натурални активни съставки. Желанието и вълнението от изключителните резултати и ефективност на продукта, раждат „Renora“ – първата по рода си персонална козметика.

Разработена посредством нов научен подход – индивидуална рецептa за всеки клиент и тип кожа, Renora Cosmetics е създадена за всеки, който търси идеалната козметична формула и ежедневно се изправя пред предизвикателството да открие подходящия продукт за кожата си.

В какво се крие магията на марката “Renora”?

Всеки продукт Ренора е плод на усилената работа на професионалисти, изискваща огромно старание, неограничен брой тестове, диагностика на кожата и специфични съставки, за да се достигне до изключителен резултат.

Подходящата текстура е не по-малко важна от състава на козметичното изделие. Различните типове кожа получават собствена консистенция според нуждите им – плътен бял крем за сухата и дехидратирана кожа, кремообразен серум за мазна и комбинирана кожа, фин пухкав крем за чувствителната кожа… Това са само малка част от тайните на Ренора – разработени само и единствено за Вас!

Всяка персонална рецепта е специално творение, плод на тясното сътрудничество с дерматолози и козметични експерти с дългогодишен професионален опит. В контраст с класическите формули на козметиката в търговската мрежа, продуктите на Ренора се изготвят на момента, в съответствие с поръчката, заявена от конкретния клиент.

Как се създава „Renora”?

Процесът на създаване е персонализиран, като целта е напълно да се задоволят изискванията на всеки клиент. След преминаване през виртуалния дерматолог на Renora, в лабораторията ни пристига пълната анкета на потребителя, според която се изработва уникален профил на неговия тип кожа. Този профил определя каква да бъде консистенцията на желания продукт, основната рецептура, каква да бъде емулгаторната система и какви емулиенти и масла да се използват. Важни особеностти при създаването са пола на клиента, възрастта му и как определя той типа на своята кожа – мазна, суха, нормална или комбинирана.

Използвайки дългогодишния си опит и изключителен арсенал от познания, нашите специалисти изготвят ръчно стъпка по стъпка всеки персонален продукт. След приготвянето, прецизното миксиране и старателно комбиниране на желаните суровини и консерванти, всяко персонално бижу минава през редица микробиологични и физикохимични тестове. Модерното оборудване в лабораторията на Renora Cosmetics позволява производствения процес да се извърши за оптималното време от 48 часа.

Важна особеност е съхранението на контра-мостра от всеки козметичен продукт с индивидуална рецепта, която служи като „гаранция“ за качеството и ефикасноста на формулацията.

За екипът на Renora всеки продукт е строго индивидуален и уникален, създаден с грижа, елегантна прецизност и огромен набор от научни знания и умения.

Renora Cosmetics използва активни съставки от най-висок клас и 100% натурални масла от екологично чисти растения, подлагани на постоянен контрол, за да се запазят витамините и да се съхранят антиоксидантните им свойства. Всяка съставка е внимателно подбрана, от аромата до специфичното й подхранващо, регенериращо или успокояващо действие. Фирмата разполага със специализирана лаборатория, позиционирана в град Пловдив, в която екип от специалисти създава магията на персоналната козметика. Продуктите и съставките на козметика Ренора са БЕЗ парабени,изкуствени оцветители и парфюми. Не се тестват върху животни и в производството им не се използват генетично модифицирани организми.

Renora Cosmetics комбинира науката и красотата с една единствена цел – красота, здраве и удовлетворение! Това е и мотото на марката.

Renora Cosmetics e официален член на Българската Национална Асоциация за Етерични масла, Парфюмерия и Козметика. БНАЕМПК е най-престижното родно сдружение, обединяващо 101 водещи производители, вносители и тъговци в парфюмерийно-козметичния бранш.

Персонални продукти на Renora Cosmetics

image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин