Азиатска Центела

Традиционна азиатска билка, способна да поддържа кожата млада, здрава и гладка. Има феноменален витаминен и минерален състав. Съдържанието на втамини А, В1, В2 и С стимулира производството на колаген тип 1, 2 и 3, засилва кожната регенерация и обновяват клетките, като ги насища с кислород и полезни вещества. Цикатридинта в Азиатската центела успокоява и лекува различни кожни състояния, като възстановява и хидратира епидермиса.

Научните изследвания доказват, че само след 2 седмична употреба на продукти с над 4% азиатска центела кожата е с 20% по-хидратирана.

Здравината на кожата в дълбочина е най-сигурната защита срещу всички негативни външни фактори или вътрешни състояния на тялото. Центелата съдържа редица успокояващи и заздравяващи компоненти, които успокояват увредената кожа и подобряват способността й да задържа влага. Високият процент антиоксиданти елиминират свободните радикали и защитават кожата от различни вредни влияния.

Мадекасозидът, съдържащ се в екстракта от центела, възстановява и ускорява заздравяването на белези причинени от пъпки и черни точки. Регулира масно-липидния баланс, който е отговорен за прекомерното омазняване на кожата. Точно тези свойства правят Азитската Центела отлична за кожи предразположени към поява на акне.

image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин