ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

За да се поръча онлайн е необходимо първо да се мине през онлайн диагностичният инструмент, или ръчно да се изберат желаните съставки. След това, с натискане на бутона ‘’Приключване’’ потребителят се прехвърля към страницата за финализиране на поръчката. Там той посочва желан адрес за доставка, както и избира метод за плащане. След финализиране на поръчката купувачът получава имейл за потвърждение.

Стоките поръчани от нашия електронен магазин, се доставят от нашия партньор куриерска фирма до адреса, указан при заявката. Доставката е възможна до всички адреси на територията на Република България, до които доставя Еконт Експрес ООД.

Безплатната доставка е валидна само на територията на Република България и за поръчки над 60 лева. Доставката за държави от Европейския съюз се извършва от куриерска компания Интерлогистика ООД. Цената за доставка за държави от Европейския съюз се изчислява автоматично при финализиране на поръчката,на база посочения от клиента адрес за доставка.

Безплатна доставка важи за определен период от време и е указана на началната страница на сайта с банер за безплатна доставка.

За поръчки извън границите на Европейския съюз, ще свържем с вас на посочения имейл адрес или телефон и ще ви информираме за цената и времето на доставка до вашата държава.

Срок за изпълнение на поръчката до 7 работни дни. Срок на доставка на поръчката – според тарифите и разписанията на Еконт Експрес ООД в дните и часовете, в които работят служителите на компанията. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес с наложен платеж или чрез системата за картови разплащания в сайта. Поръчки се изпълняват само след потвърждаване по имейл или телефон. Потвърждение на поръчки от наша страна се извършва всеки работен ден, от 10:00 до 18:00 часа. Разходите по инкасо и застраховка на пратките се поемат от Ренора Козметикс ООД. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена във фиксиран интервал от време се заплаща допълнително сумата от 2лв, в такъв случай е необходимо да го укажете изрично по време на поръчката в полето за коментари.

Продуктите, закупени на сайта www.renoracosmetics.com, не са предназначени за последваща продажба.

СПОРЕД ЗЗП всички закупени стоки от разстояние могaт да бъдат върнати в срок от 14 дни след получаване , клиентът има право да върне или замени поръчаният от нас продукт/и, като са спазени следните условия:

  • Не са налице повреди по опаковката и съдържанието и, продукта не трябва да бъде употребяван.
  • Запазена оригинална опаковка.
  • Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента.

В случай, че желаете да върните закупеният от вас продукт в 14 дневен срок след получаването му молим да се свържите с нас на посочените телефон/имейл за контакт.

ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни затруднения при осъществяване на поръчката:

  1. Адресът за доставка/фактура е непълен или погрешен.
  2. Погрешен телефон за връзка с клиента.
image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин