Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. Регистрацията е с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите предишно направените си поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн като гост или регистриран потребител в сайта ни.
За да направите поръчка без регистрация е нужно да попълните бланката при финализиране на вашата поръчка: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail.

Какви са сроковете за доставка?

Срок за изпълнение на поръчката до 7 работни дни. Срок на доставка на поръчката – според тарифите и разписанията на Еконт Експрес ООД в дните и часовете, в които работят служителите на компанията. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Доставяте ли продукти в чужбина?

Възможна е доставка до всяка точка на света,като цената на услугата е съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата.

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата поръчка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по заявката не са желателни. Ако сметнете корекцията за необходима, то незабавно се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

Конфиденциалност и безопасност

Изпращане и Доставка

Извършване на Плащането

За Контакт с Нас

При наличие на допълнителни въпроси ектипът на Ренора е на ваше разположение на имейл адрес: [email protected] или на телефон 0887 000 909

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи козметичен продукт от renoracosmetics.com при следните условия: Ренора Козметикс приема предплатените ваучерите от техните притежатели, като приспада стойността на ваучера от стойността на заявения козметичен продукт. В случай, че стойността на ваучера е по-ниска от номиналната, разликата не се възстановява в брой. Когато стойността на покупката е по-висока от номиналната, остатъка от стойността се доплаща от потребителя. Приемат се само валидни ваучери (които не са повредени, разкъсани, фалшифицирани или изтекли). При закупуване на ваучер, Вие заплащате неговата стойност, както и стойността на неговата доставка до посочения от Вас адрес.
 • Срокът на валидност на всеки ваучер е една година от датата на закупуването му, която е посочена върху ваучера. Без тази дата ваучерът е невалиден.
 • Ваучерът не може да се преотстъпва на трето лице.
 • В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава;
 • Ваучер с нарушена цялост е недействителен;
 • Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност;
 • Валидността на ваучера е една година от дата на закупуване и не може да бъде удължавана.
 • Притежателите на подаръчен ваучер могат да го оползотворят еднократно в нашата интернет страница – renoracosmetics.com
При наличие на допълнителни въпроси ектипът на Ренора е на ваше разположение на имейл адрес: [email protected] или на телефон 0887 000 909.

Начин на заплащане:

 • с кредитна карта
 • по банков път
 • наложен платеж

Получавате:

 • на изпратения от Вас имейл получавате електронната карта с уникален код и име на получателя.
 • името на получателя се записва в полето „Специални условия“ при поръчка на ваучер.
 • при покупка от страна на получателя трябва в полето „Специални условия“ да попълни кода от картата.
image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин