Маската за лице – ефективна грижа с дълготраен ефект! Мисията възможна!

Защо да не пренебрегваме маската за лице като част от ежеседмичните ни ритуали за красота?

Трябва ли всеки да използва маска за лице? Разбира се!Това е идеалното средство за интензивно третиране на определен кожен проблем, за подхранване или хидратиране на кожата на лицето. Цялостната грижа за кожата включва ежедневни и ежеседмични стъпки. Натуралните маски за лице са от изключително значение и трябва да бъдат част от ежеседмичния разкрасителен ритуал на всяка жена. Българската натурална козметика Ренора предлага голямо изобилие от козметични продукти и една истинска иновация: създаването на персонална маска за лице. Дамите имат възможност да изберат и маска за очи и устни Renora Skin Glow от линията продукти Renora. Маската за лице едновременно поддържа дълготрайно кожата, благодарение на високата концентрация от активни съставки, но и подсилва неколкократно действието и на останалите козметични продукти, например на крема за лице. Ето и част от най-съществените предимства, които тези специализирани козметични продукти могат да направят за кожата на лицето:
  • Придават блясък на кожата на лицето и поддържат равномерен тен;
  • Забавят процесите на стареене и енергизират кожата на лицето;
  • Стимулират регенерацията;
  • Дълбоко хидратират и намаляват бръчките;
  • Активират и успокояват кожата на лицето.
Персонална козметика за лице какво представлява ренора За да бъдат усетени тези ефекти върху кожата на лицето е необходимо маската за лице да бъде използвана поне веднъж седмично или по-често, в зависимост от конкретните нужди. Съществува огромно разнообразие от подобен тип козметични продукти на пазара, но според тяхното предназначение и въздействие, могат да бъдат разделени в 2 групи:

Маски за лице според състава и въздействието им върху кожата:

маска за лице според състава и въздействието на кожата на лицето

Хидратиращи маски за лице:

Когато кожата на лицето е уморена или суха-на помощ “идват” хидратиращите маски . Те са особено ефикасни след продължително излагане на слънце. Независимо от типа кожа, хидратиращите маски могат да се употребяват ежедневно, като по този начин възстановяват нивата на влага и запазват еластичността на епидермиса. Персоналната 15 минутна маска за лице Renora със съдържание на екстракт от краставица, алое и хиалуронова киселина е перфектна за освежаване и ревитализиране на кожата на лицето.

Подхранващи маски за лице:

Подхранващите маски за лице са предназначени за различни типове кожа, които са започнали да губят тонус и плътност. Целта им е да обогатят и подобрят обмяната на веществата в клетката, както и да запазят максимално дълго младежкия и свеж вид на кожата на лицето. Формулата на персоналната подхранваща маска Renora може да съдържа натурални масла от Жожоба, Ший и Бадем, които регенерират и преструктурират кожата, забавяйки процесите на стареене на кожата на лицето. Желателно е употребата на подхранващи маски да започне още при първа поява на бръчици и финни линии.

Почистващи маски за лице:

Не на досадните запушени пори! Натрупването на замърсявания и навлизането им в дълбочина в кожата на лицето създава предпоставка за развитие на редица възпалителни процеси и бактерии. Тук на помощ идват почистващите маски за лице. Основната им съставка е глина. Тя ефективно премахва натрупаните нечистотии и нормализира прекомерното омазняване. Дори и при ежедневно почистване на кожата на лицето, единствено концентрираната маска за лице може да почисти кожата в дълбочина и да премахне мъртвите клетки, натрупани по повърхността й. Почистващата глинена маска за лице със съдържание на екстракт от Смрадлика, Коприва и Чаено дърво е изключително мощно средство за ежеседмична детоксикация на кожата на лицето, която ще накара кожата да диша и ще спомогне за отпушване на порите. Подобен тип маски могат да се използват 2 пъти в седмицата или по-често ако е необходимо.

Успокояващи маски за лице:

успокояваща маска за лице за кожа без несъвършенства ренора   маска за лице и устни ренора               Успокояващите маски за лице са изключително щадящи и успешно се грижат за нежната, чувствителна кожа на лицето, като изравняват тена и успокояват раздразненията. Чувствителната кожа има по-слаба защитна бариера и реагира на по-агресивни външни влияния. Целта на този тип маски е да подсилят защитните сили на кожата на лицето и да поддържат баланса й. Укрепващото им действие възстановява хидролипидния слой, премахва зачервяването и намалява раздразнението от кожата на лицето. Използват се веднъж или два пъти седмично, според индивидуалните потребности на кожата.

Маски за лице според консистенцията и концентрацията на активни вещества:

– Бърза маска за лице (10-15 минутна маска):

Маските за лице с по-малък престой върху кожата са чудесни за експресно освежаване. Те имат почти мигновен разкрасяващ ефект и спестяват време; подходящи са за по-млада кожа, по-леки са, а формулата им позволява да се абсорбират по-бързо, освен това се попиват по-лесно. Целта им е ежедневна употреба за бързо почистване, хидратация или успокояване на кожата.

Нощна маска за лице:

нощна маска за лице ренора Дамите, които държат на своя безупречен външен вид, прибягват най-често до нощните маски, заради мощния им комплексен ефект. По време на сън тялото изхвърля вредните токсини и едновременно с това се насища с кислород. Благодарение на този естествен процес събуждането носи свежест и ведрост. Нощните маски за лице са с максимално висока концентрация на активни съставки, ето защо и нощните часове са най-доброто време за дълбоко възстановяване и грижа за кожата на лицето.

И за финал – специалистите съветват

– Независимо от типа кожа, всяка маска за лице трябва да се прилага на предварително почистено лице. – За по-голяма ефективност на всички останали продукти за грижа за кожата на лицето, маската за лице е задължителна. С редовната й употреба кожата на лицето е защитена, тонизирана и освежена, а освен това са гарантирани много по-бързи резултати от останалите ежедневни козметични ритуали. Индивидуални маски за лице от Renora Cosmetics носят луксозното усещане за красива и здрава кожа! Българската натурална козметика Ренора предлага революционна възможност за създаване на персонална маска да лице, по индивидуално предпочитание за избор на съставки от всяка една дама, освен това марката разполага и с гама продукти, сред които изключително успешната маска за очи и устни Renora Skin Glow.

Какво друго знаем за козметични бранд Renora Cosmetics

Освен, че Renora Cosmetics е специализиран бранд в персоналната козметика за лице, в това число и индивидуално създадени маски за лице, компанията предлага цялостна грижа за кожата на лицето – крем, измиващ гел и много други готови козметични продукти за лице от серията Renora Line.

Разработена посредством нов научен подход – индивидуална рецептa за всеки клиент и тип кожа, Renora Cosmetics е създадена за всеки, който търси идеалната козметична формула и ежедневно се изправя пред предизвикателството да открие подходящия продукт за кожата си.

Всеки продукт Ренора е плод на усилената работа на професионалисти, изискваща огромно старание, неограничен брой тестове, диагностика на кожата и специфични съставки, за да се достигне до изключителен резултат.

image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин