Нормална кожа

Рядко имате пъпки и комедони, нямате уголемени пори, нямате червени петна и кожата В има здравословен и еластичен вид.

Young Woman with Clean Fresh Skin.Нормалната кожа е считана за идеалния тип кожа. Това е и стандартът, който всеки от нас се опитва да постигне чрез употребата на козметични продукти. Нито много мазна, нито твърде суха, нормалната кожа не създава дискомфорт и не реагира на външния влияния.

Как да си помогнем?

Въпреки, че сте сред малкото късметлии с нормална кожа, която не създава проблеми, не трябва да забравяте да я хидратирате и подхранвате регулярно. Почиствайте нормалната си кожа добре и я пазете от атмосферните влияния, които могат да предизвикат преждевременно стареене. Като всеки орган от нашето тяло, независимо, че е здрава, тя се нуждае от грижи, за да бъде все така прекрасна. Трябва да я подхранваме умерено с масла и винаги да я овлажняваме, защото хидратацията е най-важна за нашето тяло и кожа. В умерени количества трябва да й доставяме витамини, успокояващи съставки и разбира се съставки против бръчки, за да я запази в млад и свеж вид.

Избягвайте!

Carefree Young Woman With Suncream On Face At BeachДори и най-перфектната кожа трябва да бъде защитена от слънце, вятър, агресивни химикали, лош хранителен режим и тютюнопушене. Не забравяйте също така да следите своята кожа, тъй като тя се променя в хода на времето, както и нейните нужди.

image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин