Серуми за лице – как, кога и защо да ги използваме?

Какво представляват серумите за лице?

Серумите са иновативни продукти с максимална концентрация на активни вещества, предназначени да подобрят качеството на кожата и да стимулират регенеративните й свойства. По-фината им и лека текстура позволява по-дълбоко проникване на съставките в кожата.

Защо да използваме серуми?

Основната цел на серума за лице е да осигури на кожата мигновена и оптимална грижа, като благоприятства за предотвратяването на различни кожни проблеми. Сухи петна, посивяване на тена, загуба на блясък и еластичност са първите признаци за дехидратация, която води до преждевременно стареене на кожата. Ако разпознавете някои от тези „дефекти“ и в своята кожа, то серумът за лице като козметична грижа е идеалното решение на този проблем. 

Кога да ги използваме?

Серумите за лице са козметични продукти за лице, които съдържат много повече биологично активни съставки в сравнение с крема за лице. Те са специфичен козметичен продукт, който може да се използва като допълнителна грижа преди крема за лице. В зависимост от предназначението си съществуват серуми за лице за дневна и нощна грижа.

Серумите за лице с витамини, минерали и подхранващи съставки имат оптимално въздействие по време на сън, докато кожата почива и е препоръчително да се нанасят вечер, преди лягане. Такъв тип козметичен продукт е интензивно разкрасяващият серум – Renora Night Elixir – нежна млечна консистенция, която стяга, ревитализира и подхранва кожата, благодарение на високата концентрация на Колаген, Хиалуронова киселина и натурални масла от Арган, Облепиха и Бадем. 

Сутрин е идеалното време за нанасяне на хидратиращ серум на водна основа. Неговата формула е изключително лека и бързопопиваща, предназначена за всички дами, които имат нужда от дълготрайна хидратация, без допълнително омазняване. Козметичният продукт за лице Renora Day Glow е воден серум, предназначен за дневна употреба. Той усъвършенства кожата, като й доставя мигновен блясък, хидратация и защита. Формулата му е богата на ниацинамид, които видимо намаляват големината на порите и подобряват кожната текстура. Вълшебните свойства на Хамамелиса успокояват и балансират кожата, а натуралните растителни антиоксиданти от Зелен Чай и Алое Вера я предпазват от вредните атмосферни влияния и градското замърсяване.  

Дневен серум за лице Renora Day Glow

Комплект Дневен и Нощен Renora серуми за лице

Нощен серум за лице Renora Night Elixir

image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин