За порцеланово бяла кожа MELASLOW™

MELASLOW

Да бъдеш гадже с бронзов тен или нежна принцеса с порцеланово бяла кожа е въпрос на личен избор или на това каква си по рождение. Не може да си родена със светли коси и очи, кожата ти да е толкова нежна и да искаш да станеш загоряла мадама, приличаща на спасителка от плажа. Вярно е, че може да се постигне, но за това са необходими много часове в солариума или дълго излагане на слънце. Последните проучвания на световната здравна организация доказват, че това е изключително вредно за кожата и е желателно да се избягва. Прекомерното излагане на слънце без слънцезащитни продукти води до фото стареене на кожата, засилват се окислително-редукционните процеси, а и може да предизвика рак на кожата.

За това, мили дами, бъдете естествени, приемете се такива, каквито сте и подчертайте своята индивидуалност.


Beautiful woman with tulips

За съжаление при по-светлите кожи, а и не само при тях с времето се появяват пигментни петна или като цяло започва потъмняване на тена.

Много са причините за това, като хормонални проблеми, прием на някои лекарства, нарушение в метаболитния обмен на организма, остаряване, прекомерно излагане на слънце.

Красиво е да имаш порцеланова нежна кожа, но какво се случва когато се появят пигментни петна?

Използваме козметика, в която има активни съставки за предотвратяване на тези пигментни петна. Такава съставка е MELASLOW™.

Представлява екстракт от японска мандарина. Тази активна субстанция влияе върху синтеза на меланин, като намалява производството на ензима тирозиназа, отговорен за неговия синтез.

In vitro измерванията на MELASLOW™ показват инхибиране на тирозиназната активност с 46% и намаляване количеството на меланин с 50%.

Върху 20 доброволци кавказки тип се нанася 2 пъти дневно за 6 седмици крем съдържащ MELASLOW™. Чрез мексаметър се отчита 28% намаляване интензивността на тъмните петна. Чрез самооценка 71% от самите пробанти отбелязват намаляване интензитета на техните пигментни петна.

Използването на MELASLOW™ като избелващ агент е абсолютно безвредно и не само намалява пигментните петна,предотвратява тяхното образуване, но и избелва, придава сияйност и чистота на тена на лицето. Прибавен към крема той ще елиминира пигментните петна, които са характерни за по-застаряващия тип кожа и така Ви ще изглеждате по-млада и привлекателна! Дарете самочувствие на Вас и на Вашата кожа, защото красотата е сила и вяра в собственото Аз!

image/svg+xml

Абонирай се за нашия бюлетин